- رها کردن کود دامی تازه در باغ منبع آفات می شود.
- قبل از انتقال کود دامی به باغ، گودالی حفر و سپس کود را به آنجا منتقل و ضمن رطوبت دار کردن، روی آن را با خاک پوشیده و یک سال فرصت برای تجزیه بدهید.
- از روش های سریع و غیراصولی تجزیه کود دامی مثل اضافه کردن اوره جداً اجتناب کنید.
- کشاورزان باید عملیات خاک ورزی را در باغات و مزارع جدی بگیرند. استفاده بی رویه از کود و سموم شیمیایی و عدم استفاده از کودهای آلی باعث سخت و نمک آلود شدن خاک، آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی، طغیان آفات و بیماری ها و از بین رفتن حشرات مفید می شود.
- استفاده از محلول اُمیک به دلیل وجود مواد آلی و معدنی باعث : بهبود ساختمان خاک، افزایش تخلخل خاک، افزایش نگهداری آب و کاهش مصرف آب و تنظیم PH خاک می شود.
- جهت جلوگیری از سرمازدگی و حفاظت درختان در مقابل سرما محلول پاشی با دوز ۶ در هزار ( ۳ سی سی اُمیک + ۳ سی سی شیلد ) توصیه می شود.
- پس از انجام هرس درخت، توصیه می شود جهت جلوگیری از حمله آفات و بیماری ها محل برش با محلول شیلد ( دوز ۱۰۰ در هزار ) آغشته شود.
- برای کاهش ضریب خطا در تکثیرگیاه به روش قلمه و پاجوش، محلول ۱۰ در هزار ( ۵ سی سی اُمیک + ۵ سی سی شیلد ) آماده کرده و قلمه و پاجوش برای مدت یک ربع در آن قرار داده می شود.
- در کشت غلات، یک محلول ۲۰ در هزار ( ۱۰ سی سی اُمیک + ۱۰ سی سی شیلد ) آماده و بذور را به مدت ۱۰ ساعت در آن قرار داده سپس کشت انجام شود.
- مایع بودن محصولات شینا یک حسن و امتیاز محسوب می شود چرا که استفاده آن به دو روش محلول دهی و محلول پاشی راحت و سریع می باشد، جذب آن سریع تر است به ویژه در زمان محلول پاشی، همچنین از این محلول می توان به عنوان بستر کشت استفاده نمود.